potápěčský klub

O pohár primátora města Přerova, 2. 12. 2017

05.12.2017 08:50

V sobotu 2. 12. 2017 jsme uspořádali již třetí ročník mikulášského poháru,  tentokrát díky podpoře pana primátora Vladimíra Puchalského O pohár primárota města Přerova. Z původné malých závodů jsme se rozrostli na mezinárodní závod, kde startovalo 282 závodníků z 20 klubů ČR, Slovenska a Polska. Za tento pořadaleský úspěch se patří poděkovat našim sponzorům a hlavně rodičům našich závodníků, kteří připravili vynikající zázemí pro účastníky díky kterému se k nám rádi vracejí.

SKORPENU se dařilo i na sportovním poli.
Adéla Zapletalová dodržela slib a překonala na tratích 100 i 200 BF své stávající nejlepší výkony ČR v kategorie E a  na delší dobu zapíše do tabulek nejlepších ploutvových plavců v ČR.  Tím si samozřejmě zajistila i dvě zlaté medaile a třetí idividuální přidala na trati 200 PP. 
Podobně si vedli i další zádovníci, Antonín Piňos získal 2 zlaté a 1 stříbrnou medaili, René Vašíček v juniorech vybojoval rovněž dvě zlaté a k tomu přidal jednu stříbrnou medaili.
Kateřina Padalíková doplavala jednou druhá a třikrát třetí. Poslední přerovké individuální medaile získaly dvě Verči na schodné trati 100 PP Lejsková a Vašíčková, obě dohmátli na třetím místě ve svých katehoriích. 
Stříbrnou medaili vybojovala i štafeta ve složení Zapletalová, Odložilová, Lejsková a Piňos v kategorii E.